Mesaj gönder
Shanghai Papa Industrial Co.,LTD
Posta: papaind@papamachine.com Tel: 86--13818681174
Ev
Ev
>
Haberler
>
hakkında şirket haberleri Çikolata temperleme makinesi ve kaplama makinesi Şili'ye gönderilmeye hazır
Olaylar
MESAJ BIRAKIN

Çikolata temperleme makinesi ve kaplama makinesi Şili'ye gönderilmeye hazır

2023-03-17

hakkında en son şirket haberleri Çikolata temperleme makinesi ve kaplama makinesi Şili'ye gönderilmeye hazır

Papa çikolata temperleme makinesi, doğal kakao yağı ve kakao yağı eşdeğeri (CBE) özelliklerine göre tasarlanmıştır.Dikey bir yapıdır.Küçük boyutu ve çok yönlülüğü, temperleme makinesini özellikle küçük atölyeler için uygun hale getirir, bu makinenin ana özelliği çikolatayı temperlemeden önce eritmektir.

 

Bu çikolata temperleme makineleri, kullanımı kolay bir kontrol paneline sahiptir ve kullanıcıların farklı üretim gereksinimlerini karşılamak için sıcaklığı ve zamanı kolayca ayarlamasına olanak tanır.

 

Çikolata tavlama makinesi, tahıl çubukları, enerji çubukları, protein çubukları, şeker çubukları gibi yiyeceklerin etrafına veya yiyeceklerin altına çikolata veya diğer kaplama macunlarını kaplamak için küçük bir çikolata kaplama hattı kurmak için 3,2 m'lik soğutma tünelimizle birlikte çalışabilir. pirinç lokmaları, gofretler ve gofret çubukları, doğum günü pastaları, kekler, ekmekler, rulolar, turtalar, kekler, atıştırmalıklar, şekerlemeler, şekerlemeler, maamoul ve ay kekleri, kurabiyeler, bisküviler, krakerler, pasta topu, hurma topu ve çikolatalı trüf mantarı, mochi, hurma, çilek ve diğer meyveler vb.

 

 

İstediğiniz Zaman Bize Ulaşın

86--13818681174
Adres: Kat 1, Bina 1, No.1929, Baziqiao Yolu, Nanqiao Kasabası, Fengxian Bölgesi, Şanghay, Çin. Posta kodu:201400
Sorgunuzu doğrudan bize gönderin